За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Реклама в Google Ads

Медияпост Хит Мейл България е сертифициран партньор на Google за реклама в платформата Google Ads. Тя е много по-ефективен начин за вашето онлайн присъствие. Освен че можете да достигнете до точно определена аудитория, вие контролирате бюджета си изцяло. Предлагаме както search реклама (при търсене в Google), така и display (банер) кампании. Разбира се, ремаркетинг кампаниите също са наш ангажимент.
 

Google Ads

Реклама във Facebook

Медияпост Хит Мейл България е единствената дигитална агенция в България, която беше поканена на Facebook Agency Bootcamp в Дъблин, Ирландия. Това е доказателство за качеството на нашата работа.

Управлявали сме успешно Facebook кампании за клиенти в 27 различни държави. Доверяват ни се както големи международни компании, така и малки регионални фирми. С наша помощ ще можете да достигнете до правилните хора, в правилното време, на правилното място.

Налагаме стандарти за работа по Facebook кампаниите и разполагаме с достъп до най-новите рекламни формати (дори и в тестови период). За наш клиент в областта на туристическите услуги в България и Румъния постигнахме най-добрия резултат в Европа именно чрез оптимизиране на Facebook кампаниите.

Ако имате нужда от оптимизиране на своето присъствие във Facebook, не се колебайте да се свържете с нас.

Как да ви помогнем?