За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Потребителски промоции

Промоции от типа "Изпрати-и-спечели":

Това са промоции в различни канали, които използват баркодове, купони, ваучери, касови бонове, уникални кодове, стикери или други доказателства за покупка. Най-често използваните комуникационни канали за това са: SMS, имейл, регистрационна форма на уебсайт, пощенски кутии, кутии в супермаркети, инфо-линии и др. Информацията, получена през тези канали се обединява за вас от Медияпост Хит Мейл в една добре структурирана и изчистена от дублирани записи база данни.

Разполагаме с разнообразни механики за определяне на наградите: незабавно известяване, томболи, награди за първия отговорил и т.н. Наша работа е да осигурим своевременно разпределение и опаковане на наградите и тяхното изпращане до печелившите.

Осигуряваме ви достъп до удобен онлайн модул, където можете да следите едновременно всички регистрации, дошли през регистрационната форма на вашия уебсайт, през SMS или през инфо-линията. Това ви пести значителни усилия и часове досадна работа по синхронизиране на отчетите, които получавате от различни доставчици.  

За всички подобни кампании помагаме при изготвянето на промоционални правила, които са изцяло съобразени с действащото в момента законодателство. Работим с нотариус, който легализира правилата, за да гарантира пред участниците прозрачно и честно протичане на промоцията. 

Теглене на томболи, опаковане и доставка на наградите:

Наши клиенти са компании, които често организират големи потребителски промоции, в които се налага да бъдат раздадени награди на лотариен принцип. Нашите услуги в тази област включват:
  • Осигуряване на софтуер за автоматично теглене на томболата;
  • Изработване и нотариално заверяване на промоционалните правила;
  • Опаковане и доставка с куриер или по пощата на предвидените за кампанията награди;
  • Работа по базата данни - чистене, дедупликиране, валидиране, следене за злоупотреби от страна на участниците и т.н.
  • Пълна отчетност и обратна връзка към вас за резултатите от кампанията или доставката на наградите.

Как да ви помогнем?