За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Контактен център

За вас екипът на Медияпост Хит Мейл осигурява контактен център, в който да организирате обслужване на клиентите си по телефон, имейл, чат или в социалните мрежи. Ще разработим скриптове за телефонните кампании, както и списъци с често задавани въпроси, с които да работят операторите.

Обслужване: Разполагаме изключително добре оборудван кол-център с до 40 места и опитни телефонни оператори. Чрез него можете да обслужвате стандартни или безплатни за клиента инфо-линии. Подходящ е още за телемаркетинг, продуктова информация и проучвания по телефона. Разговорите могат да бъдат записвани по ваше желание.

Въвеждане на данни: Правили сте потребителска промоция с талони, но няма кой да въведе събраната информация в база данни? Ние можем да ви помогнем за това. Колегите ни ще програмират интерфейс за въвеждане на данни, базирани на богати библиотеки. Всичко това ще осигури точно, бързо и надеждно въвеждане на информацията.

Как да ви помогнем?