За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Международни промоционални кампании

Всичко за Вашата международна промоционална кампания на едно място
международни-промоционални-кампании Ако планирате промоционална кампания в повече от една държава, можете да разчитате на Медияпост Хит Мейл. Освен в България, успешно управляваме кампании за наши клиенти и в Румъния, Гърция, Испания, Франция и Португалия. Можем да Ви помогнем и за Централна Европа - в Чехия и Словакия, Унгария или Полша.

Можете да съхранявате наградите в нашите складове или да използвате услугите на нашите кол-центрове, за да валидирате печелившите участници. Така ще осигурите безпроблемната доставка на наградите до техния адрес. Използваме винаги надеждни местни куриери, които да гарантират за успешния разнос.

Адаптирането на промоционалните правила към местното законодателство също е нещо, за което трябва да помислите. Ние сме на Ваше разположение и за това. Трябва Ви превод на всички текстове? Никакъв проблем!

С наша помощ можете да разработите и промоционален уебсайт, който да използвате със сходна механика на повече от един пазар. Доверете се на нашия богат опит в разработването на ефективни и доказано работещи онлайн кампании, напълно адаптирани за мобилни устройства. Към това можете да добавите и валидиране на доказателствата за покупка (касови бонове, фактури и др.) от местни оператори в нашия бек-офис.

Свържете се с нас на или ни се обадете на 02/ 962 86 29, за да Ви разкажем повече за това как Медияпост Хит Мейл може да Ви помогне за Вашата следваща успешна международна кампания!

Как да ви помогнем?