За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Целево привличане на клиенти

Дистанционни продажби по телефона

Тази услуга е особено подходяща за вас, ако предлагате продукти или услуги на добра цена и не е необходимо да ги представяте изключително подробно. Едно обаждане по телефона може да събуди интереса на потенциалния клиент и в същото време да затвори сделката, за която клиентът вече е направил определени стъпки. Разполагаме с надежден кол-център и опитни телефонни оператори, на които можете да разчитате за по-добри резултати.  
 
Програми за целево привличане (lead generation)

За много видове продукти (напр. леки автомобили, недвижими имоти, финансови продукти) продажбата не се случва незабавно и в повечето случаи потенциални клиенти, които не са осъществили покупка в продължение на 2 или 3 месеца, се забравят. Вероятно се е случвало и при вас, нали?

Програмата за целево привличане осигурява добра грижа за клиентите ви (напр. поздравления за рожден ден, учтиви напомняния, специални предложения), които имат потенциал да осъществят покупка, но в по-дългосрочен период. Така, когато моментът за взимане на решение за покупка настъпи, клиентът ще избере първо вашата компания.

Ако работим съвместно с вашите агенти по продажбите, те допълнително могат да убедят потенциалния клиент да направи своя избор във ваша полза. 
 
Стратегия за общуване с клиентите

Възможностите тук също са много: от автоматизиране на маркетинг процесите (marketing automation) в зависимост от типа клиент през програми за лоялност до стратегии за популяризиране на марката чрез самите клиенти (т.нар. member-get-member кампании). В Медияпост Хит Мейл разработваме нестандартни програми за управление на отношенията с клиентите (Customer Relationship Manageement), за които осигуряваме пълен набор от услуги: стратегия и криейтивефективно прилагане, разработване и поддържане на база данни, анализ и отчет.

Как да ви помогнем?