Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Програми за лоялност

Loyalty clubs

Сигурно вече сте чували да казват, че е много по-скъпо да привлечеш клиент, отколкото да запазиш вече съществуващ такъв. Тази фраза е толкова популярна, защото казва самата истина. Лоялните клиенти харчат повече, остават по-дълго при вас, а и са много по-склонни да Ви простят за някоя издънка. Всичко това означава, че си струва да се борите за любовта на клиентите си – и да инвестирате в програма за лоялност.

Услуги за вашата лоялна програма

Може би сега започвате да обмисляте своята програма за лоялност? Тогава Ви трябват стратегически и криейтив решения или разработване на платформа и съдържание? Ако вече имате работеща програма, но искате да възложите на някого техническото поддържане или искате да откриете инфо-линия за клиентите, ние сме насреща. Можем да Ви помогнем и със закупуване на награди от наши доверени доставчици в България и чужбина. Не на последно място, използваме доказно работещ механизъм за успешно популяризиране на всяка лоялна програма, който ще Ви осигури наистина впечатляващи резултати.

Предимства на програмите за лоялност

Една от основните цели на всяка лоялна програма е да събере полезна информация за клиентите на определен продукт или услуга. Когато разполагате с данните за клиентите, които Ви интересуват, можете много по-успешно да управлявате отношенията си с тях. Това ще Ви помогне и да планирате съществени подобрения, като добавяте към продуктите си това, което клиентите търсят. Ако използвате добре планирана и разработена програма за лоялност, не само значително ще подобрите и резултатите си по отношение имидж на марката,

но и ще се борите по-успешно за увеличение на пазарния дял. Доказано е, че лоялните потребители харчат повече и са по-толерантни към грешките, които всяка марка рано или късно допуска. Възможността да организирате периодични проучвания сред реалните ползватели на това, което предлагате, Ви дава изключителното предимство да предвиждате кога можете да загубите определен тип клиенти и да реагирате незабавно с добре обмислени стъпки, за да ги задържите.

Класически или нестандартни решения за лоялност

Механизмът на всяка програма за лоялност може да следва някое от вече популярните решения на пазара – да осигурите нарастващ процент отстъпка срещу определена честота на покупките или да отделите част от оборота си, за да го превърнете в точки, които клиентите Ви събират в профилите си и после заявяват награди с тях. Можете да изберете и по-нестандартно решение – напр. да обогатите преживяването на клиентите си с различни нива, допълнителни томболи с награди, значки или статуси за постижения и др. Какъвто и да е Вашият избор, ние в Медияпост Хит Мейл можем да Ви помогнем да го превърнете в реалност.

От планиране до награди – всичко на едно място

Работим по различни програми за лоялност за клиенти от България и чужбина. Осигуряваме им както техническата, така и стратегическата, творческата или логистичната част от услугите, а в някои случаи и всичко това наведнъж. Трябва Ви склад? Разчитайте на нас. Търсите решение за по-евтино изпращане на наградите по куриер в България или чужбина? Ние отново сме на Ваше разположение. 

Приемате много входящи обаждания от клиенти и търсите надежден кол-център? Имаме решение и за това!  Отличните ни отношения с много доказани марки (част от тях са и наши доволни клиенти) ни позволяват да доставяме и богато разнообразие от награди – от електроинструменти, през продукти за домакинството, екскурзии, екстремни преживявания, кожени изделия, маркова или органична козметика. 

Модулна платформа за успешни промоции

Разработихме и собствена платформа за успешни програми за лоялност и потребителски промоции – Promotion Box. Тя е достатъчно гъвкава, за да Ви осигури както решението на еднократен проблем (напр. теглене на томбола с печеливши или валидиране на касови бележки/ фактури), така и да Ви помогне като цялостно решение за изграждане и управление на Вашата лоялна програма.

Научете повече

като посетите уебсайта:

Клубове и управление на общности по интереси

При определени типове продукти (напр. храни и аксесоари за домашни любимци, продукти за майки, деца или бебета, марки автомобили или мотоциклети и т.н.) връзката между потребителите може да е толкова силна, че да Ви трябва нещо повече от програма за лоялност. В такъв случай е добре да помислите за това как да улесните общуването между хората, които използват продуктите Ви, като ги организирате в общност или клуб. Кой не обича да обсъжда любимата си марка мотоциклети с хора, за които знае, че ще разберат страстта му? Коя майка не търси съвет от други майки с повече опит за захранването на бебето? 

Ако дадете възможност на тези хора да общуват по-пълноценно и ги подкрепяте тогава, когато имат нужда от съвет, ще спечелите не само лоялността им като потребители, но и тяхната безрезервна подкрепа. Те ще бъдат Вашите най-добри търговци, защото разбират отлично проблемите на хора като себе си и могат да ги посъветват да изберат точно Вашата марка.  

В такава общност можете да общувате отлично с клиентите си, като им давате полезна информация, включвате ги в периодични мисии с награди, организирате обучения или улеснявате пълноценното използване на Вашите продукти по начин, който би удовлетворил всеки клиент. Има толкова много неща, с които можете да бъдете полезни на клиентите си, а ние от Медияпост Хит Мейл сме до Вас, за да Ви помогнем в това приключение! 

Свържете се с нас

Ако искате да Ви разкажем повече за това как да достигнете по най-ефективния начин до реалните потребители на Вашите продукти или услуги или имате въпроси, свързани с програмите за лоялност или клубовете, свържете се с нас още сега!