За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Логистика за промоции

Логистика за промоции

За вашата успешна кампания с награди можем да ви помогнем при изработването на добре работещ механизъм. На ваше разположение са богатият ни опит в организирането на потребителски промоции, както и множеството инструменти, които гарантират постигането на по-добри резултати за всяка кампания.

Отличното познаване на действащото в момента законодателство превръща Медияпост Хит Мейл в надежден партньор за изработване и легализиране на промоционални правила за следващата ви потребителска промоция

Допълнително можем да ви осигурим пощенски кутии, кратки SMS номера или телефонни инфо-линии. Изработваме промоционални уебсайтове, създаваме уникални кодове с различна степен на сложност или осигуряваме валидирането на постъпилата като обратна връзка информация (касови бележки, фактури, уникални номера и т.н.).

Обработваме получени писма, въвеждаме данни от регистрационни талони или купонипоръчки по пощата, телефон, SMS или имейл и др.

Нашият специализиран софтуер за ръчно или автоматично теглене на неограничен брой награди е изключително полезен инструмент за безпристрастно определяне на печелившите от вашата томбола. Осигуряваме и присъствието на нотариус по време на тегленето.   

След като са вече определени, печелившите трябва и да получат заслужените награди. Ние можем да осигурим бързото изпращане на наградите, както по пощата, така и чрез куриер. Това, разбира се, включва пълна проследимост на пратките, както и отчетност.

А ако вашите клиенти имат въпроси, с удоволствие ще им отговорим, ако се обадят на промоционалната инфо-линия, която работи с професионални скриптове и подробен списък с често задавани въпроси.

За да разберете повече за услугите по потребителските промоции, които предлагаме, моля, свържете се с нас още сега, като кликнете тук

Как да ви помогнем?