Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Маркетинг консултации

Marketing consultations

Всяка компания, независимо от големината й, понякога изпитва затруднения в областта на маркетинга. Това, което е работело преди, вече може да не Ви носи същите резултати, а тестовете на алтернативни комуникационни канали не се представят така, както сте очаквали. Възможно е да планирате нов продукт или услуга, но да Ви липсват идеи за това как да ги популяризирате максимално ефективно. Или искате да използвате нов за компанията подход (напр. маркетинг автоматизация), но не знаете откъде да започнете?

Широк диапазон на консултациите, за да постигнете по-добри резултати

Тогава най-добрият избор, който можете да направите, е да се доверите на маркетингова агенция с доказан опит на местния и на международния пазар. В Медияпост Хит Мейл покриваме изключително широк диапазон от канали и услуги. Можем да Ви улесним значително, ако се обърнете към нас за консултация.

Медияпост Хит Мейл е Вашият доверен партньор

Искате цялостна маркетингова стратегия или насока за по-ефективен дигитален маркетинг? Или просто искате да се консултирате с някого относно текстовете (копирайтинг) или дизайна на Вашите промоционални материали?

Или се опитвате да започнете да продавате онлайн в България или в чужбина? От нас ще получите не само адекватен съвет, но и полезни идеи, които незабавно да приложите в работата си!

Свържете се с нас

Независимо от консултацията в областта на маркетинга, която Ви трябва, не отлагайте повече !