За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Balkan eCommerce

Пълен набор от услуги, свързани с електронна търговия, изпълнявани в партньорство между куриерската фирма ИнАут и Медияпост Хит Мейл. Balkan eCommerce помага на електронните магазини да преведат и адаптират сайта си в Румъния, България или Гърция, да организират лесно доставката на поръчаните продукти и да рекламират успешно в няколко комуникационни канала.

http://balkanecommerce.com


 

Rewards Direct

Rewards Direct е цялостно решение за кампании за поощряване на продажбите и програми за лоялност чрез стимули и възнаграждения. Платформата може да управлява мащабни кампании към голям брой участници, като ви позволява да увеличите значително възвръщаемостта на инвестициите си.

http://rewardsdirect.bg/


 

Rewardiful

Онлайн решение на Медияпост Хит Мейл, което работи на база събиране на точки. Използва се като бюджетно решение за награждаване и стимулиране на вашите партньори, доставчици или дистрибутори да купуват или продават повече. Управлява се изцяло от клиента и предлага всички необходими инструменти за гладко протичане на операциите. Разполага с вграден модул за управление на наградите.

http://www.rewardiful.com


 

Promotiful

Promotiful е решение на Медияпост Хит Мейл, което е без аналог в Европа. Представлява завършена платформа за създаване и организиране на потребителска кампания за по-малко от 4 часа. Налични са 6 предварително заложени  промоционални механизма, както и напълно гъвкави и персонализирани формати и визии. По този начин спестявате време и пари при организиране на следващата си спешна кампания!

http://www.promotiful.com


 

Как да ви помогнем?