bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Куриерска доставка

Куриерска доставка

Ако търсите близкия до перфектен баланс между бърза доставка и оптимална цена, то Вие сте на правилното място. Имаме отлични цени за доставка от някои от най-добрите местни и международни куриери и можем да ги предложим за Вашия онлайн бизнес. С цени, започващи от 3,89 лева за пратка до 1 кг и доставка на следващия ден, ние предлагаме широка гама от куриерски услуги, за да гарантираме, че Вашите пратки ще бъдат изпратени и доставени навреме.

Наложен платеж, изплатен директно по Вашата банкова сметка

Трябва да обработвате поръчки с наложен платеж? Разбира се! Регионът от ЦИЕ е известен с това – повече от 70 милиона активни онлайн купувачи и голяма част от тях искат да платят при доставка. Системата ни гарантира, че ще получите наложените платежи директно от куриера, за да можете да използвате сумите по-бързо. Ние имаме грижата за по-добри цени, внимателен мониторинг, оптимизиране на доставките и интегрирано отчитане на всички важни за Вас процеси на едно място. Куриерът се грижи за местната доставка и превежда сумите директно към Вас.

Кратко транзитно време за Вашите пратки

От доставка на следващия ден до 2-3 работни дни, с нас Вие можете да покриете бързо и лесно целия регион от ЦИЕ. Нашите куриерски партньори извършват ежедневни превози по линии, които гарантират бърза и точна доставка, независимо до коя страна от ЦИЕ изпращате. Нашите системи за наблюдение проверяват за проблеми почти в реално време, така че да знаете къде се намират Вашите пратки и какъв е техният статус.

Свържете се с нас

Разгледайте другите ни услуги, от които можете да се възползвате ТУК >>