bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Услуги на Медияпост Хит Мейл

Дигитален маркетинг

Сред водещите услуги на Медияпост Хит Мейл са тези в областта на дигиталния маркетинг. С тях имате пълна измеримост, гъвкавост при управление на кампаниите и бюджета, отлична възвръщаемост на инвестицията. Можете да персонализирате и автоматизирате редица процеси.

Научете повече тук

Имейл маркетинг

Ако искате да общувате редовно и успешно с клиентите си, имейл маркетингът Ви дава чудесни възможности за това. В Медияпост Хит Мейл работим с доказани софтуери за имейлинг и нашите услуги са еталон в бранша. Оптимизираме имейл кампании както за българския пазар (със значителен превес на местни доставчици като abv.bg и mail.bg), така и за чужбина, където преобладават услуги като Gmail, Yahoo и др. 

Вижте още тук

Лоялност и промоции

В Медияпост Хит Мейл управляваме големи и успешни програми за лоялност и промоционални кампании от дълго време. Богатият ни опит ще Ви помогне да планирате, изградите и управлявате ефикасно и напълно измеримо подобни активности. Изберете от богатия набор от услуги, които предлагаме за лоялни програми и потребителски кампании. 

Научете подробности

Как да продавате повече?

Допълнителните услуги в областта на маркетинга, от които можете да се възползвате, ще Ви осигурят повече клиенти и продажби. Изберете между кампании за целево привличане, класически директен маркетинг или SMS кампании. А защо не се възползвате и от нашия по-нетрадиционен поглед към дизайна на промоционални материали

Научете повече тук
0+
КЛИЕНТИ
0+
ПРОЕКТА
0%
ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ
0
ГОДИНИ ОПИТ