bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ БЕЗ УСИЛИЯ

ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯ БЕЗ УСИЛИЯ

Чудили ли сте се как да оптимизирате процесите, свързани с онлайн търговията, която развивате така, че да спестите време и пари?

Не сте единствените. Електронната търговия е трудно предизвикателство, особено за бързо развиващите се търговци на дребно или производителите, които са свикнали да работят с по-бавни темпове.

Ето защо Медияпост Хит Мейл е тук за вас. Имаме богат опит в сферата на онлайн търговията, затова можем да улесним живота на всеки един търговец на дребно, който се занимава с електронна търговия. Покриваме широко портфолио от услуги, за да можете да решите голяма част от проблемите си наведнъж!

Това са пазарите в ЦИЕ, с които можем да Ви помогнем (по азбучен ред):

 • България
 • Гърция
 • Полша
 • Румъния
 • Словакия
 • Унгария
 • Хърватия
 • Чехия
 • + предстоят и още през 2022!

От създаването на онлайн бизнес в Централна и Източна Европа или Западна Европа, до превода на уебсайта или продуктите, изпълнение на поръчки (фулфилмънт), местна и международна куриерска доставка и т.н., ние вече сме го правили и имаме солиден опит. Ето защо знаем къде са проблемните за всеки онлайн търговец зони и имаме решение за всяка една от тях.

Изберете услугите, от които се нуждаете най-много!

Модулната ни система ви позволява да изберете само услугите, от които имате нужда, за да подобрите процесите си. С останалите можете да се справите и сами (ако не отнемат твърде много от Вашето време и ресурси).

Без значение дали сте човекът-оркестър, малка компания или голям международен производител – ако имате повече от 500 поръчки на месец и се нуждаете от помощ за по-доброто управление на някои или всички процеси, свързани с електронната Ви търговия, ние сме тук, за да Ви помогнем.

Добре развита мрежа от фулфилмънт центрове и куриери

Нашата мрежа от складове и добрите ни партньорски взаимоотношения с куриерските компании ни позволяват да наредим сложния пъзел вместо Вас, независимо къде се намирате и как искате да организирате разширяването на Вашата електронна търговия. Основният ни опит е в региона на Централна и Източна Европа (ЦИЕ), но също така имаме клиенти в Испания, Франция, Холандия и други пазари в Западна Европа.

Можете да комбинирате нашия опит и технологични умения със забележителната логистична и куриерска мрежа, която създадохме през последните няколко години, за да разширим Вашия онлайн бизнес на повече от един пазар едновременно. Ще продавате повече, на повече хора, в повече канали, независимо дали са B2B, B2C или и двете!

Единна интеграция за всички тези услуги на Ваше разположение!

Ще Ви е необходима само една бърза еднократна интеграция, за да имате всички наши услуги на разположение за Вашия онлайн бизнес:
 • Наблюдавайте и анализирайте лесно всичките си поръчки от различни държави и канали (платформи за електронна търговия, маркетплейси и т.н.) от една система.
 • Управлявайте описанията на продуктите и допълнителните данни от една точка с нашата PIM платформа. Качете правилната и подходяща информация в точния канал за продажби само с един клик. Поддържайте актуална продуктова информация през цялото време във всички платформи.
 • Съхранявайте стоката си в един или повече от нашите складове и ни оставете да се погрижим за изпълнението на поръчките, куриерската доставка и обработката на наложения платеж.
 • Получавайте отчети в реално време за Вашите действителни наличности, връщания, повредени или недоставени пратки и оптимизирайте значително разходите си с нашата международна система за управления на връщанията.
 • Използвайте дълбоките ни познания относно местните специфики и нашия опит в дигиталния маркетинг, за да увеличите продажбите си и да разширите бизнеса си към нови пазари по-бързо и по-лесно.
 • Отговаряйте на европейските и местни изисквания относно отчитането на ДДС, издаване на документи, защита на поверителността и др.
 • Обработвайте телефонни обаждания, имейли и чат съобщения с оператори, носители на местния език, в кол-центровете ни в България, Румъния, Испания и други страни.
 • Да добавим и много кратък период от време (обикновено само 2-3 седмици) за интеграция с нова платформа за електронна търговия или маркетплейс, когато имате нужда!

Свържете се с нас

Разгледайте всички услуги в областта на онлайн търговията, от които можете да се възползвате при нас. Изберете една или повече от тях и се свържете с нас, за да обсъдим как можем да Ви бъдем полезни: