bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Имейл маркетинг

Email marketing

Имейл маркетинг – каналът с най-висока възвръщаемост на инвестицията!

Ако искате да общувате успешно с клиентите си чрез имейл маркетинг, вече имате чудесни възможности за това. В България имейлингът като комуникационен канал все още е силно подценяван, въпреки че възвръщаемостта на инвестицията при него е най-висока.

Цената за изпращане на масов имейлинг или за автоматизирана серия от имейли е изключително ниска. Това ще Ви помогне да достигнете до клиентите си, без да се налага да харчите твърде голяма сума за това.

Доказано ефективни системи за изпращане на имейли

Медияпост Хит Мейл е изключително опитна агенция за имейл маркетинг. Предлагаме услугата от 2006 г., когато в България тя беше почти непозната. За изпращането работим с доказани софтуери за имейлинг. Те осигуряват чудесна доставяемост на съобщенията. Оптимизираме имейл кампаниите както за българския пазар (със значителен превес на местни доставчици като abv.bg и mail.bg), така и за чужбина, където преобладават услуги като Gmail, Yahoo и др. Работим и по популяризирането в България на т.нар. BIMI стандарт (Brand Indicators for Message Identification).  

Разчитайте на нас както за имейл кампании към крайни клиенти (B2C), така и към професионалисти от различни компании (B2B). Може би се колебаете кой тип кампания е подходящ за вас и дали електронен бюлетин (нюзлетър) или серия от имейли ще Ви помогнат да продавате повече? А защо не и двете? С удоволствие ще Ви помогнем да разберете правилния отговор чрез напълно измерими тестове, без да се налага да гадаете.

Персонализирайте съобщенията си до всеки отделен клиент

Искате да персонализирате имейлите си? Никакъв проблем, стига да разполагате със съответните данни. Нашите имейл маркетинг експерти ще Ви помогнат да подготвите своята кампания и да я персонализирате така, че всяко отделно съобщение да е насочено към определен човек. Този подход обикновено подобрява значително крайния резултат, към който се стремите.

Продавайте повече с автоматизирани имейли

А в случай че сте готови за по-сложна имейл автоматизация, отново имаме подходящо решение за Вас. Ще Ви помогнем с различни сценарии, чрез които по-ефективно да водите клиентите си към крайното решение за покупка.

Първоначалното настройване на този тип кампании е изключително важно, но след това ще се изненадате от постигнатия резултат. За много от нашите клиенти – най-вече онлайн магазини – автоматизираният имейлинг е с най-висок процент на реализациите (т.нар. conversion rate).

Научете подробности за имейлинг услугите, които ще Ви помогнат да продавате повече:

Свържете се с нас

Изградете бързо и лесно дългосрочни отношения с хората, които купуват от Вас!

Използвайте решенията на Медияпост Хит Мейл за имейл маркетинг, за да подобрите резултатите си.