bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Изпълнение на поръчки - Фулфилмънт

Изпълнение на поръчки - Фулфилмънт

Медияпост Хит Мейл се интегрира с Вашите канали за продажба, за да направи доставката и изпълнението на Вашите поръчки безпроблемни, а Вие да се съсредоточите върху растежа на Вашия бизнес.

Ние сме международна компания, част от френската група La Poste. Нашият забележителен екип предоставя надеждни услуги за окомплектоване, опаковане и доставка на Вашите поръчки. Но това не е всичко. Наборът ни от услуги осигурява безпроблемна международна логистика за електронни магазини и други решения за бизнес собственици като Вас! Но ние също така сме и технологична компания със собствен вътрешен екип от разработчици. Това ни позволява да обработваме по-бързо новите Ви заявки и да осигуряваме бързи интеграции или персонализирани решения за Вашия онлайн бизнес.

Как работи фулфилмънт услугата при електронната търговия?

Нашата бърза фулфилмънт услуга Ви помага да оптимизирате своите време и разходи. Освен това можете да се възползвате от бързата доставка и да надминете очакванията на Вашите клиенти, като по този начин ще имате винаги доволни клиенти, които се връщат при Вас за нова покупка – истинското гориво за бизнеса.

Най-накрая можете да се фокусирате върху важното – произвеждането и избирането на най-добрите продукти. Останалото e наша грижа.

Ето как го правим:

Чрез проста API интеграция нашата система ще се синхронизира директно с Вашия онлайн магазин или маркетплейс акаунт, за да импортира автоматично поръчките. Оттам ние ще подготвим, опаковаме и изпратим всяка поръчка, като следваме предварително зададените от Вас изисквания и използваме стандартна или персонализирана опаковка. Вероятно най-хубавата част е, че нашият процес е напълно адаптивен и скалируем. С други думи, независимо колко бързо продавате, гарантирано ще получите една и съща страхотна услуга за всяка отделна поръчка.

Предимствата от използването на нашата фулфилмънт система

Можете да използвате нашата система, за да управлявате и анализирате поръчките си, да оптимизирате процесите, да намалите върнатите пратки и т.н. – така че с нас можете да спестите значително време и средства. Избегнете сезонните спадове и пиковете за Черен Петък – няма нужда да се тревожите за наемане на нови хора или изпращането им в принудителен неплатен отпуск.

Посредством нашата мрежа от фулфилмънт центрове в Европа, Вие можете лесно да разделите стоката си в две или повече локации, за да доставите продуктите си до Вашите крайни или бизнес клиенти по-бързо и евтино. Съхранението на стока по-близо до Вашите клиенти ще Ви помогне да намалите разходите, свързани с доставка на пратки до отдалечени дестинации.

Клиентите ни идват от различни сектори, с различни проблеми за решаване: мода, козметика, абонаментни кутии, артикули, изработени по поръчка, аксесоари за бира, хранителни добавки, кафе и чай, учебни материали и много, много други. Това ни позволява да оптимизираме и опростяваме много различни процеси във времето. Разбира се, ние можем да направим същото и за Вас.

Свържете се с нас

Разгледайте другите ни услуги, от които можете да се възползвате ТУК >>