bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Как да продавате повече?

Какво да правите по-добре и как да продавате повече?

В сложната плетеница от маркетингови активности, дори привидно малки подобрения могат да Ви донесат значително по-добри резултати. Ако и Вие си задавате въпроси за това как да продавате повече, сте на правилното място. Може би имате нужда от подобрения в дизайна (винаги ориентирани към постигането на конкретна бизнес цел)? Или искате организирани срещи със заинтересовани клиенти за Вашия търговски отдел? А може би Ви трябва цялостна маркетингова стратегия или маркетинг консултация? Каквато и да е причината, когато искате да постигнете повече продажби със същите усилия и за същия бюджет, ние сме на Ваше разположение.

ЗАЩО И КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Във времето си изградихме репутация на агенция, което решава проблеми, вместо да ги създава. Търсим и откриваме начини да измерим ефекта от Вашите маркетингови кампании. Даваме предложения за оптимизиране и не разчитаме просто на интуицията си. Валидираме всяка хипотеза с паралелни тестове и доказваме дали дадена концепция работи по-добре от друга. Така получавате пълна измеримост и контрол върху ефективността на кампаниите си. Така можете наистина да продавате повече. Вместо да гадаете, Вие вече знаете какво работи за Вашия бизнес и какво не дава желания резултат.

ЩЕ БЪДЕТЕ В ДОБРА КОМПАНИЯ

Работим с клиенти от различни браншове и различни размери – от големи международни корпорации, през силни местни играчи или обещаващи стартъпи. Всички те получават от нас измеримост, работещи идеи за подобряване ефективността на кампаниите им и адекватни и честни съвети.

Често компаниите, които ни се доверяват, ни използват и за други държави, в които управляват бизнеса си. Постигаме отлични резултати за клиенти както в България, така и в чужбина, защото работим без предразсъдъци и не се страхуваме да правим тестове.

Свържете се с нас

Попълнете данните си във формата за контакт и ще Ви отговорим в най-кратък срок. Започнете първата стъпка към по-добра стратегия за Вашия бизнес още сега!