bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Имейл нюзлетър

Email newsletter

Какво е имейл нюзлетър?

Имейл бюлетинът, наричан още „имейл нюзлетър“, е най-често търсената при нас имейл маркетинг услуга. С негова помощ достигате до своите настоящи и потенциални клиенти винаги, когато имате какво да споделите с тях. Имейл нюзлетър кампаниите се организират бързо и можете да ги използвате като ефективен инструмент да увеличите продажбите си.

Имейл нюзлетър

Как да изградите база данни с адреси за имейл нюзлетър?

Ако все още не разполагате със собствена база данни с имейли на клиенти, можем да Ви помогнем да изградите такава. Можете да използвате текущия трафик към своя уебсайт и с наша помощ да съберете значително количество имейл адреси със съгласието на посетителите. Дали ще използвате т.нар. pop-up, лента с поле за имейл адрес (т.нар. sticky bar) или ще имате специална секция в уебсайта си (а защо не и трите едновременно?), зависи от Вас и от възможностите да управлявате уебсайта си.

Софтуер за изпращане на имейл бюлетин с автоматично отписване

Изпращането на имейл бюлетин става бързо и лесно, чрез професионален софтуер. Можем да работим в избрана от Вас система или да разпространим нюзлетъра с някое от решенията, което използваме в Медияпост Хит Мейл. Следим внимателно за всички важни ключови показатели – доставяемост, отворени имейли, кликвания, отписани абонати и т.н. Не пренебрегваме и т.нар. репутация на IP адресите, от които разпращаме имейл кампаниите. А в случай че искате да използвате IP адрес само за себе си, можем да Ви помогнем и с това. 

Имейл бюлетин (имейл нюзлетър)

Малък процент от получателите на Вашия нюзлетър може би ще се откажат от него. Отписването и управлението на абонатите става напълно автоматично. Така сте спокойни, че клиент, който е заявил желанието си да не получава имейл бюлетина Ви, няма да открие ново съобщение от Вас в пощенската си кутия.

Как гарантираме сигурността на данните при имейл нюзлетър?

Сигурността на данните е от ключово значение в имейл маркетинга. Затова използваме само имейлинг софтуер, който може да гарантира достатъчно високо ниво на защита, в съответствие с изискванията на Общия регламент относно защита на личните данни (GDPR).

Обменяме чувствителна информация с клиентите си само през криптирана връзка, а неизползваните данни автоматично се изтриват от нашия сървър след 30 дни. Така можете да сте сигурни, че информацията за Вашите клиенти е максимално защитена.

Сегментиране при имейл нюзлетър

Самото изпращане на имейл бюлетин е чудесна възможност за Вашия бизнес, но ние не спираме дотук. Помагаме Ви да сегментирате своята база данни и да изпращате различни съобщения на различните си типове клиенти. Няма смисъл да предлагате рокли на мъже. Или пък да изпращате предложения за скъпи продукти на клиенти, за които знаете, че купуват само по време на промоция. Когато се грижите за актуалното и релевантно съдържание на своя нюзлетър, можете рязко да подобрите неговата ефективност.

Но имейл бюлетинът не е единствената имейлинг услуга, от която можете да се възползвате при нас. Комбинирайте еднократното или периодично изпращане на релевантна информация с внимателно подбрана поредица от имейли и ще постигнете още по-забележителен успех. А тези от Вас, които искат най-висока възвръщаемост на инвестициите, могат да разчитат на маркетинг автоматизацията.

Поредица от имейли

Маркетинг автоматизация

Свържете се с нас