bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Превод и локализиране на онлайн магазини

Превод и локализиране на онлайн магазини

Ако искате да започнете продажби в други страни, разбира се, че ще имате нужда от коректно преведен уебсайт. Тази задача трябва да се направи максимално прецизно. Лошият превод може да накара потенциалните клиенти да напуснат уебсайта Ви. Коректно преведените от носители на местния език текстове гарантирано ще Ви помогнат да продавате повече.

Ние ще Ви помогнем да преведете и адаптирате уебсайта си в съответствие с местните изисквания и специфики. Всичките ни преводачи са носители на местния език и така ще избегнете скучните грешки и недоразумения.

Адаптирането на секциите „Общи условия“ и „Политиката за поверителност“, „Политиката за връщане“ и т.н. също е задължително. Съответствието с местното законодателство и изисквания Ви помага да постигнете както правилното клиентско изживяване, така и бизнес точност.

Ако се нуждаете от превод на Вашия онлайн магазин или вече имате наличен такъв, но имате нужда ние да потвърдим точността му, просто ни информирайте. Изпратете запитване до ecommerce@mediaposthitmail.bg и поискайте оферта!

Свържете се с нас

Разгледайте другите ни услуги, от които можете да се възползвате ТУК >>