bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Услуги за онлайн магазини

Най-важната цел на един онлайн магазин е да продава повече. Затова в Медияпост Хит Мейл разработихме богато разнообразие от услуги за електронни магазини, посветени на тази цел.

Търсите PPC кампании, през имейл маркетинг, оптимизиране на целеви страници или на реализациите (conversion rate optimization)? При нас ще откриете допълнителни идеи за по-добро представяне на Вашия електронен магазин.

Кои услуги за онлайн магазини Ви помагат да продавате повече?

Искате да се фокусирате върху повече онлайн продажби на българския пазар? ето какво Ви предлагаме:

  • Задълбочен анализ на данните, които имате до момента. Така ще знаете къде са възможните проблеми. Ще разберете къде не успявате да използвате пълноценно своя електронен магазин, за да продавате повече.
  • Отличен маркетинг (PPC реклама (вкл. ремаркетинг), банери, съдържание, имейл  нюзлетър и др.). С тяхна помощ ще достигнете до правилните хора, в правилния момент.
  • Разработване и настройване на автоматизирани имейли. използвайте ги при изоставена кошница, липса на активност или друго събитие. Продавайте почти на автопилот през цялото време!
  • Текстове, които описват на разбираем език всички предимства на продуктите Ви (т.нар. копирайтинг/ copywriting). Дайте на клиентите си повече причини да купят от Вас. 
  • Оптимизиране на мултиканалния маркетингов микс. Можем да Ви помогнем за печатна реклама, директна поща или кол-център скриптове. Така ще извлечете най-доброто от всеки един от комуникационните канали, с които работите.

Започнете да продавате в чужбина лесно и бързо с Balkan eCommerce

Искате да продавате в чужбина? Тогава Balkan eCommerce е правилното решение за Вас! Ще Ви помогнем с почти всичко, което Ви е необходимо, за да започнете онлайн бизнес в 10 държави от ЕС или ОАЕ – преводи, маркетинг, куриерска услуга, обслужване на клиенти и обработване на поръчките/ фулфилмънт в съответната държава (или в друга държава от нашата мрежа по Ваш избор).

balkan ecommerce
Чудите се откъде да започнете?

Не се притеснявайте. Ще обсъдим с Вас бизнес предизвикателствата. Ще Ви препоръчаме как да започнете, за да имате голям и бърз ефект върху резултатите. Ето три начина, по които можем да Ви помогнем да увеличите печалбата си:

Като станем Ваш „мениджър по оптимизациите“ и работим заедно с Вашия екип

Така не само помагаме на бизнеса Ви да расте, но и изграждаме Ваш собствен вътрешен ресурс. Обучаваме служителите Ви как да оптимизират Вашия дигитален и директен маркетинг.

Ако нямате служители, прехвърлете на нас задачата по оптимизирането

Няма нужда да се тревожите за това кой ще пише текстовете, къде ще хоствате  целевите страници или каква платформа ще използвате за имейл автоматизацията. Ние ще Ви помогнем за всичко това!

Качествени услуги за онлайн магазини

Можем и да работим заедно „на парче“

С други думи само тогава, когато прецените, че няма да успеете да се справите сами с определена задача. Или когато Ви трябва по-специфична експертиза или консултация. Разчитайте на нашите доказани експерти. 

Разбираме колко трудно е да поверите бизнеса си на външна агенция

Затова ще Ви улесним в избора на услуги за онлайн магазини. Не се налага да поемате какъвто и да било ангажимент:

Ние ще разгледаме и анализираме Вашия онлайн магазин, за да разберем дали ще си паснем като начин на работа и какви са възможните проблеми. Ще направим и няколко тестови поръчки. Правим това по две причини. Първо, защото вярваме, че за да има добри резултати, трябва агенцията и клиентът да си допаднат не само като бизнес, но и като хора. Второ, всеки електронен магазин има елементи, които могат да се оптимизират допълнително, като често те са скрити за очите на собственика или неговите служители. Трябва Ви обективен поглед отвън, който да покаже кои бизнес процеси или кои елементи от онлайн магазина могат да работят по-добре. Ако преценим, че ще можем да работим заедно, ще обсъдим нашите идеи за това как да развием допълнително Вашия електронен магазин.

Свържете се с нас

Когато сте наш клиент, нашата работа е да правим Вашия бизнес по-успешен. Така можете да си позволите да привличате повече релевантен трафик, който допълнително ще Ви помогне да пораснете достатъчно бързо.

Защо да чакате повече?