bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

История

Медияпост Хит Мейл е компания с богата история в България. Създадена е през 2005 г. под името „Хит Мейл“, като специализирана агенция за директен маркетинг. През 2009 г. френската група La Poste придобива мажоритарен дял и името се променя на „Медияпост Хит Мейл“. От 2010 г. нататък са добавени редица нови услуги, най-вече в областта на дигиталния маркетинг: имейл маркетинг (изпращане на масов имейлинг и нюзлетъри), PPC реклама, разработване и оптимизиране на целеви страници (landing pages), управление на промоционални кампании и програми за лоялност и т.н.

През 2014 г. компанията вече е 100% собственост на френската група. През 2015 г. собственикът на „Медияпост Хит Мейл“ придобива и мажоритарен дял в дружеството „Метрика“. Новата компания в групата специализира в кол-център услуги (телемаркетинг, обслужване на клиенти, инфо-линии и др.) и фулфилмънт за електронни магазини. От 2018 година Медияпост Хит Мейл е член на Българо-Румънската търговско-промишлена палата.

Днес „Медияпост Хит Мейл“ предлага широко портфолио в областта на дигиталния маркетинг, управлението на промоционални кампании и програми за лоялност, както и целевото привличане на клиенти. Над 20 отлични професионалисти с изключителни умения ще се погрижат за това Вашата поредна кампания да е не само по-успешна, но и да Ви осигури чудесна основа за последващо общуване с потенциалните или настоящите Ви клиенти.  

 

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Ние познаваме добре стойността на данните и измерваме внимателно всички резултати. Помагаме Ви да автоматизирате някои процеси, както и да оптимизирате непрекъснато комуникационните канали, които използвате. Така с наша помощ получавате много по-добри резултати в сравнение с останалите агенции.

Нашата цел е да изградим най-добрия екип на маркетингова агенция в България и региона. Чрез правилно използване на данни, иновативен подход и успешно комбиниране на комуникационните канали ще Ви помогнем да организирате само впечатляващи кампании.

ЗАЩО ДА РАБОТИТЕ С НАС?

Изберете нашите услуги и ще се възползвате от уменията на едни от най-амбициозните маркетинг специалисти в България. Те ще работят за вас по-евтино, отколкото не чак толкова добрите други експерти. Ще общувате с нас лично, без да се налага да минавате през усмихнати рецепционистки и скучни презентационни срещи с цели отдели. Без превземки и излишен корпоративен жаргон, но със значително по-добри резултати.

Ако работата е свързана с подобряването на възвращаемостта от инвестициите в директен и дигитален маркетинг на Вашата компания, ние сме насреща. В пълно съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) ще Ви помогнем да използвате пълния потенциал на клиентската си база. И дори повече – заедно ще увеличим значително нейното качество. Защото това, което обикновено осигуряваме на клиентите си, е по-добри резултати.

Но защо не се убедите в това сами? Просто сравнете резултатите от досегашните Ви кампании с онова, което ние ще направим. В някои случаи в рамките на деня, в други – от петък вечер за понеделник сутрин. Във всички случаи толкова бързо, колкото Ви трябва. Ние работим съобразно Вашите изисквания и сме готови на редица компромиси.

С изключение на един. Компромис с качеството и с нашите принципи. Все пак, говорим за Медияпост Хит Мейл.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Не отлагайте – свържете се с нас още сега на тел. 02/962 86 29 или ни изпратете имейл на office@mediaposthitmail.bg. Ще разберете как можем да ви помогнем да постигнете напълно измерими и по-добри резултати за своята следваща кампания.

Абонирайте се за бюлетина ни с полезни маркетинг идеи