bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

SMS Кампании

Кога Ви трябват SMS кампании?

Един от изключително ефективните канали за бърза комуникация са SMS кампаниите. Използват се често при организиране на потребителски промоции (напр. за регистриране на уникални кодове). Намират приложение и при наближаване датите за събития. Чудесен инструмент са за светкавично известяване. Работят отлично за моментни разпродажби, забавяния поради извънредни ситуации или изпращане на пожелания за рожден или имен ден. Често се комбинират успешно с имейл маркетинг.

Как можем да Ви помогнем за SMS кампании?

За Вашата потребителски промоции или SMS кампании осигуряваме кратки 4- или 5-цифрени номера. Те са валидни и за трите основни български мобилни оператора. Системата, която използваме, може да получава, валидира и отговори на огромен брой SMS съобщения. Това се случва в рамките на деня, което гарантира безпроблемното протичане на всяка кампания.

Специален онлайн модул Ви позволява да следите регистрациите в реално време. Можете и да получавате стандартизирани отчети за всеки от каналите за регистрация, които използвате – SMS, уеб или инфо-линия. Това ви улеснява при обобщаването на данните и Ви позволява да се фокусирате само върху важните подробности около механизма на кампанията. 

С грижа към всеки детайл

  • Ако искате да използвате SMS за регистриране на уникални кодове, за нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем и със самото генериране на кодовете.
  • В допълнение ще заложим такъв алгоритъм при създаването им, който да ограничи възможността за злоупотреби от страна на участниците.

Свържете се с нас

Включете SMS като канал за следващата си промоционална кампания или за да информирате светкавично клиентите си за важни събития. Свържете се с нас, като попълните формата за контакт тук, пишете ни на office@mediaposthitmail.bg или се обадете на тел. 02/ 962 86 29.