bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Програми за лоялност

Loyalty programs

Защо Ви трябва програма за лоялност?

Обмисляте ли собствена лоялна програма? Сигурно вече сте чували да казват, че е много по-скъпо да привлечеш клиент, отколкото да запазиш вече съществуващ такъв. Тази фраза е толкова популярна, защото казва самата истина. Лоялните клиенти харчат повече, остават по-дълго при вас, а и са много по-склонни да Ви простят за някоя издънка. Всичко това означава, че си струва да се борите за любовта на клиентите си – и да инвестирате в програма за лоялност.

Програма за лоялност с доказани резултати

Може би сега започвате да обмисляте своята програма за лоялност? Тогава Ви трябват стратегически и криейтив решения или разработване на платформа и съдържание? Ако вече имате работеща програма, но искате да възложите на някого техническото поддържане или искате да откриете инфо-линия за клиентите, ние сме насреща. Можем да Ви помогнем и със закупуване на награди от наши доверени доставчици в България и чужбина. Не на последно място, използваме доказно работещ механизъм за успешно популяризиране на всяка лоялна програма, който ще Ви осигури наистина впечатляващи резултати.

Програми за лоялност

Предимства на програмите за лоялност

Една от основните цели на всяка лоялна програма е да събере полезна информация за клиентите на определен продукт или услуга. Когато разполагате с данните за клиентите, които Ви интересуват, можете много по-успешно да управлявате отношенията си с тях. Това ще Ви помогне и да планирате съществени подобрения, като добавяте към продуктите си това, което клиентите търсят. Ако използвате добре планирана и разработена програма за лоялност, значително ще подобрите и резултатите си по отношение имидж на марката,

но и ще се борите по-успешно за увеличение на пазарния дял. Доказано е, че участниците в програми за лоялност харчат повече и са по-толерантни към грешките, които всяка марка рано или късно допуска. Възможността да организирате периодични проучвания сред реалните ползватели на това, което предлагате, Ви дава изключителното предимство да предвиждате кога можете да загубите определен тип клиенти и да реагирате незабавно с добре обмислени стъпки, за да ги задържите.

Класически или нестандартни решения за лоялна програма

Механизмът на всяка лоялна програма може да следва някое от вече популярните решения на пазара. Например, да осигурите нарастващ процент отстъпка срещу определена честота на покупките. Можете и да отделите част от оборота си, за да го превърнете в точки. Клиентите Ви ще ги събират в профилите си и после ще поръчват награди с тях. А защо да не изберете и по-нестандартно решение – например, да обогатите преживяването на клиентите си с различни нива, допълнителни томболи с награди, значки или статуси за постижения и др. Какъвто и да е Вашият избор, ние в Медияпост Хит Мейл можем да Ви помогнем да използвате най-добрите практики за програми за лоялност.

програми за лоялност

От планиране до награди – всичко на едно място

Работим по различни програми за лоялност за клиенти от България и чужбина. Осигуряваме им както техническата, така и стратегическата, творческата или логистичната част от услугите, а в някои случаи и всичко това наведнъж. Трябва Ви склад? Разчитайте на нас. Търсите решение за по-евтино изпращане на наградите по куриер в България или чужбина? Ние отново сме на Ваше разположение. 

Приемате много входящи обаждания от клиенти и търсите надежден кол-център? Имаме решение и за това!  Отличните ни отношения с много доказани марки (част от тях са и наши доволни клиенти) ни позволяват да доставяме и богато разнообразие от награди – от електроинструменти, през продукти за домакинството, екскурзии, екстремни преживявания, кожени изделия, маркова или органична козметика. 

Модулна платформа за успешни промоции

Разработихме и собствена платформа за успешни програми за лоялност и потребителски промоции – Promotion Box. Тя е изключително гъвкава и ще Ви осигури решение на много проблеми. Например, при теглене на томбола с печеливши. А защо не и при валидиране на касови бележки/ фактури. Ще Ви помогне и като цялостно решение за изграждане и управление на Вашата програма за лоялност.

Научете повече

за програмите за лоялност:

Клубове и управление на общности по интереси

При определени типове продукти връзката между потребителите може да е толкова силна, че да Ви трябва нещо повече от програма за лоялност. Такива продукти са например храните и аксесоарите за домашни любимци. Да не забравяме продуктите за майки, деца или бебета. Защо не и марки автомобили или мотоциклети и т.н. В такъв случай е добре да помислите за това как да улесните общуването между хората, които използват продуктите Ви. Затова е добре да ги организирате в общност или клуб. Кой не обича да обсъжда любимата си марка мотоциклети с хора, които споделят страстта му? Коя майка не търси съвет от други майки с повече опит за захранването на бебето? 

Общувайте адекватно с клиентите си

Дайте удобна възможност на клиентите си да общуват по-пълноценно с Вас. Подкрепяйте ги тогава, когато имат нужда от Вашия съвет. Така ще спечелите не само лоялността им като потребители, но и тяхната безрезервна подкрепа. Те ще бъдат Вашите най-добри търговци. А това е така, защото разбират отлично проблемите на хора като себе си и могат да ги посъветват да изберат точно Вашата марка.  

В такава общност можете да общувате отлично с клиентите си. Ще използвате доказано работещи решения при различните програми за лоялност. Предложете им своевременна и полезна информация. Включете ги в периодични мисии с награди. Организирайте за тях обучения или улеснете пълноценното използване на Вашите продукти. Направете го по начин, който би удовлетворил всеки клиент. Има толкова много неща, с които можете да бъдете полезни на клиентите си. А ние от Медияпост Хит Мейл сме до Вас, за да Ви помогнем в това приключение! 

Свържете се с нас

Ако искате да Ви разкажем повече за това как да достигнете по най-ефективния начин до реалните потребители на Вашите продукти или услуги или имате въпроси, свързани с програми за лоялност или клубове по интереси, свържете се с нас още сега!