bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Дигитален маркетинг

Digital marketing

Все по-масовото използване на дигиталните медии и технологии доведе до огромен брой определения за „дигитален маркетинг“ в България и в чужбина. През последните години се появиха много самопровъзгласили се маркетинг „експерти“. Можете веднага да проверите дали те могат да помогнат на бизнеса Ви. Попитайте ги „Какво за теб е дигитален маркетинг?“ Вероятно ще получите твърде неопределен или завоалиран отговор.

Какво е дигитален маркетинг?

В Медияпост Хит Мейл обичаме по-простите определения. Ето и нашето мнение за този твърде често употребяван, но и много често неразбиран термин. „Дигитален маркетинг“ е: „Постигане на маркетингови цели чрез използване на дигитални технологии и медии.“

Нека да разширим малко повече обхвата на определението. Дигиталният маркетинг включва управлението на различните форми на онлайн присъствие на една компания. Такива са корпоративният уебсайт, мобилното приложение, страниците в социалните медии, целевите страници и т.н. Те се популяризират чрез различни техники на онлайн комуникация. Някои от тях са PPC реклама, маркетинг в социалните мрежи, имейл маркетинг и др.

 

Вашите предимства, ако използвате дигитален маркетинг

Пълна измеримост, гъвкавост при управление на кампаниите и бюджета. Отлична възвръщаемост на инвестицията, възможност за персонализиране и автоматизиране. Това са само някои от предимствата на дигиталния маркетинг за Вас и Вашата компания. С помощта на това направление на маркетинга ще увеличите значително познатостта на марката си. Ще достигнете до нови потенциални клиенти и ще можете да поддържате постоянно връзка с настоящите си такива.

Pay Per Click рекламата във Facebook, Google и други платформи Ви помага да оптимизирате разходите си. Можете да правите паралелни тестове и да продавате повече, на повече хора. Чудесните възможности за подбор на целева аудитория Ви гарантират, че говорите само на хората, които искат да чуят за Вашите продукти или услуги.

Ако имате страница във Facebook или Instagram, поддържането й отнема време и усилия. С помощта на Медияпост Хит Мейл ще осигурите на хората, които Ви следват в социалните медии, релевантно съдържание, първокласно обслужване и положително изживяване.

Целевите страници (landing pages) ще Ви бъдат от полза, когато искате да фокусирате вниманието на посетителите върху една конкретна цел. Поискайте от тях да се регистрират за Вашия имейл нюзлетър, да изтеглят е-книга, да се включат в събитие или уебинар, които организирате, и т.н. Възможността за A/B тестове ще Ви позволи чрез добре формулирани хипотези и качествени подобрения да увеличите броя на реализациите (conversion rate). Така ще спечелите повече клиенти, без да се налага да увеличавате маркетинговия си бюджет.

Дигиталният маркетинг е Ваш неизменен спътник при опитите да продавате повече, на повече хора, срещу по-малка инвестиция. Но често е твърде сложно или отнема твърде много време да управлявате всички дигитални канали, техники и процеси. 

В такъв случай Медияпост Хит Мейл е чудесно решение за Вашия проблем. Ние разбираме добре как различните комуникационни канали могат да работят в синхрон, за да постигнете значително по-добри резултати. 

С какво да Ви помогнем?

Разгледайте всички услуги в областта на дигиталния маркетинг, от които можете да се възползвате при нас. Изберете една или повече от тях и се свържете с нас, за да обсъдим как можем да Ви бъдем полезни: