bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Отзиви от клиенти

Екипът на “Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД се състои от личности с впечатляващ опит в широк набор от маркетинг услуги – цялостно планиране и управление на лоялни програми, мениджмънт на разнообразни проекти и кампании. Въпреки кратките срокове за изпълнение те винаги успяват да ни осигурят напълно измерими и точни данни за постигнатите резултати.  С тяхна подкрепа ние получаваме ценна информация за това, кои са най-добре работещите канали за комуникация с нашите клиенти.

Специалистите от “Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД изпълняват с прецизност поетите ангажименти и своевременно съдействат за разрешаването на възникващи проблеми. Една от най-големите ползи, които нашето партньорство ни носи, е възможността за работа с истински професионалисти, абсолютно отдадени на поставените цели.  

Игор ГеоргиевBAYER

Започнахме своята съвместна работа с “Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД през  февруари 2016 г. и постиженията ни още през първите месеци бяха възхитителни.В момента агенцията успешно управлява за нас различни кампании в сферата на директния и дигиталния маркетинг на няколко пазара – България, Румъния, Полша, Чехия и Словакия.

Изключително важни за нас са креативността, яснотата на представените резултати и точността, с която екипът на “Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД изпълнява всеки поет ангажимент.

Емил АбазовPremio Travel

Започнахме общите си проекти с “Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД през 2016 г. и само за няколко месеца постигнахме много добри резултати. Агенцията има богат опит във всички области на директния и дигиталния маркетинг, затова портфолиото ѝ от услуги е забележително.

“Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД е една от малкото компании, които не само обещават, но и действително осигуряват по-високи резултати за своите клиенти.

Панайот Николов BOSCH