bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Директен маркетинг

Direct marketing

Защо Ви трябва директен маркетинг?

Днес пълноценното общуване между компаниите и потребителите сякаш е блокирано от тонове излишна или не добре планирана информация. Онова, което маркетинг експертите казват, и онова, което клиентите разбират, твърде често са две напълно различни неща. И понякога това се забелязва едва когато клиентите вече са разочаровани. Стратегията за директен маркетинг Ви помага да общувате пряко и измеримо с настоящите и потенциалните си клиенти. 

По-добри резултати срещу по-малък бюджет с директен маркетинг

Има неща, от които всеки маркетинг специалист се нуждае. Пример за това е набор от инструменти за по-ефективно, по-измеримо и по-резултатно общуване с клиентите. А точно това са нещата, които със сигурност ще откриете в директния маркетинг.

 

Директен маркетинг: предимства

Едно от основните му предимства е, че директният маркетинг Ви помага да преодолеете собствените си предразсъдъци. Понякога се опитваме да докажем на самите себе си, че сме добри специалисти. Затова се случва да пропуснем с лека ръка някое наистина добро предложение с аргумента „Това няма да проработи”. А дори и не сме проверили дали наистина ще се случи така. Като направим тестове – най-силното оръжие на директния маркетинг.

Какво можете да очаквате?

И понеже този тип маркетинг е за предпазливи хора, от него можете да очаквате по-добри резултати, но това няма да стане незабавно. За да успеете в този бизнес, Ви трябват солидно търпение, внимание дори към най-малките детайли, умения за сложни анализи (след които идват и подходящите решения). Трябва да добавите и желание за продължителна работа с огромни масиви от информация (база данни), познаване на комуникационните канали, както и много други качества. Експертите в Медияпост Хит Мейл могат да се похвалят с всички тях.

Като канали в областта на директния маркетинг можете да използвате директна поща, телемаркетинг, SMS кампании, имейлинг кампании, а защо не и PPC реклама, насочваща към целева страница (лендинг страница)

Разгледайте услугите ни в областта на директния маркетинг и споделете с нас кои от тях ви се струват най-подходящи за Вашия бизнес. А дори и ако не можете да прецените, сме на ваше разположение за безплатна първоначална консултация.

Свържете се с нас

За да разберете повече за това как директният маркетинг може да Ви помогне да продавате повече, изпратете ни запитване още сега или ни се обадете на тел. 02/ 962 86 29.