bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

INCENTIVO

Лесно и удобно стимулиране на Вашите продажби

Aко искате бизнесът Ви да се развива устойчиво, най-мощният двигател за това е лоялността на клиентите Ви. Изводът от миналогодишната криза е, че дългосрочното общуване с тях трябва да се превърне във Ваш основен приоритет. Тази тенденция обещава да се задържи дълго време и затова заслужава да ѝ обърнете подобаващо внимание. Паралелно с нея, броят на конкурентите Ви расте, а икономиката е нестабилна – още две причини да насочите усилията си по посока запазване и увеличаване броя на лоялните клиенти.

Как обаче да постигнете това?

Incentivo е плод на общите усилия, услуги и доказан международен опит на Медияпост Хит Мейл и Идънред. Това е нова и удобна платформа, с която да планирате, разработвате и управлявате успешно своите B2B или B2C програми за лоялност. Чрез Incentivo ще стимулирате повторяемите продажби сред своите партньори (B2B) или крайни клиенти (B2C), като ги награждавате за тяхната лоялност. Платформата комбинира технологичната и маркетингова експертиза на Медияпост Хит Мейл при разработване на лоялни програми с презареждаемата Edenred Mastercard карта.

 

Как работи Incentivo?

Incentivo Ви осигурява готова структура за разнообразни активности, свързани с поощряването на лоялността у клиентите. Платформата е изключително гъвкава. Може да бъде адаптирана към всеки дизайн и механизъм, съобразен изцяло с Вашите изисквания. По този начин драстично ще намалите времето, което стандартно е необходимо за разработване и стартиране на Ваша работеща лоялна програма. Работата в платформата е максимално улеснена и удобна за Вашите потребители. От тях се изискват само две лесни стъпки:

1) предварително да се регистрират онлайн (което и Вие можете да направите вместо тях) и 2) да снимат с телефона си доказателство за покупка на Ваш продукт (напр. снимка на касов бон, фактура или уникален код).

След като покупката е налице, Вие ще им дадете определен брой точки за всеки закупен продукт. Точките се натрупват в профила им. Те периодично се преобразуват в реални пари в Mastercard картата, предоставена от Идънред. Вие изпращате картата само на клиенти, които имат определен брой точки и така пестите от повторяеми логистични разходи. С получената карта клиентите Ви могат да пазаруват онлайн или да плащат на ПОС терминал. Ако е необходимо, можете да ограничите използването на картата само в определени търговски обекти или верига магазини.

Какви са предимствата на Incentivo за Вашия бизнес?

  • Намалявате значително разходите си за складиране и транспортиране на физически награди
  • Разполагате с много възможности за избор на механизъм и валидиране на доказателствата за покупка в програмата
  • Можете да я използвате както за дългосрочни програми за лоялност, така и за еднократни промоционални активности
  • Разполагате с подробни отчети, с възможност за бърз и лесен експорт на данните за нуждите на счетоводството Ви
  • Всички движения на средства и активности на потребителите Ви ще бъдат автоматично регистрирани
  • Възможно е да използвате Incentivo дори за стимулиране на служителите си чрез планиране на обучения. За това сме подготвили отделен практичен модул, в който можете сами да създавате тестове за обучаващите се колеги

Incentivo ще ви помогне да продавате повече от конкурентите си. Това е особено ценно в турбулентни времена. Чрез платформата ще опознаете по-добре клиентите си, тъй като тя може да анализира отлично потребителските им навици. Така ще им предлагате само продукти, които те ще купят, а в това е ключът към успеха на бизнеса и на истинската лоялност.

Доверието на потребителите Ви нараства заради прозрачността на платформата. И те, и Вие сте наясно с механизма на трупане на точки и получаване на награди. Вашите клиенти ще имат свободата сами да избират как да похарчат получените срещу точките си средства – възможност, която не всяка компания предлага! Междувременно Вие се радвате на автоматизирани процеси, инструменти за лесна счетоводна отчетност и разбира се, доволни и лоялни клиенти.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да ви съдействаме с консултация за механизма на платформата Incentivo, техническата ѝ интеграция с външни системи или с препоръки за по-удобно прилагане или автоматизиране на процесите.