bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Масов имейлинг

Email broadcast

Изпратете бързо масов имейлинг към собствен списък с клиенти!

Понякога се налага да изпратите бърз имейл до всички хора в базата си данни – или до определена част от тях. Може би трябва да ги предупредите за неочаквано забавяне в доставката на новия Ви продукт. Или да ги информирате за важни новини, свързани с Вашата компания. Или да ги поканите на събитие, което организирате скоро. С услугата за масов имейлинг на Медияпост Хит Мейл ще направите това бързо и лесно. Реагираме изключително бързо на подобни заявки – в някои случаи още в рамките на деня, а в други – за един или два работни дни. Всичко зависи от това колко бързате.

Отлична доставяемост на имейлинг кампаниите

Използваме няколко надеждни системи за изпращане на имейли, с доказано висока доставяемост и IP адреси с отлична репутация. Така Вашето съобщение ще достигне до много повече получатели, отколкото ако използвате случаен доставчик за масов имейлинг. Не мислете за това как съобщенията Ви да не попадат в спам папките на клиентите Ви – за това ще се погрижим ние.

БЪРЗИНА

Масовият имейлинг е сред най-бързите начини да достигнете до възможно най-много настоящи и потенциални клиенти, с най-голям ефект на посланието върху тяхното поведение.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Гарантираме отлични технически и организационни мерки за защита сигурността на информацията, каквито са изискванията на GDPR и на местния Закон за защита на личните данни

ДОСТАВЯЕМОСТ

Техническата инфраструктура на системите за масов имейлинг, които използваме, гарантират висок процент на доставяемост за реалните имейли. Така съобщението Ви ще достигне до повече хора.

ЧИСТИ ДАННИ

След първото изпращане Ви гарантираме, че базата Ви данни е изчистена от невалидни или недоставяеми имейли. Ще Ви помогнем и с изчистването на дублираните или погрешно въведени записи.

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Разчитайте на нас и за допълнителни услуги, свързани с масовия имейлинг. Ще Ви помогнем с професионална консултация при разработването на текста и дизайна, комбинацията изпращач/тема (sender/ subject), времето за изпращане, анализ на статистиката от кампанията и др.

Може би търсите подходящ софтуер за изпращане на масов имейлинг за Вашата компания? Възможностите са стотици и е твърде трудно да се ориентирате в голямото разнообразие от функционалности и ценообразуване. Нека Ви помогнем да изберете най-правилното решение според особеностите на бизнеса Ви.

 

ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИМЕЙЛИНГА?

Интересувате се повече от това как имейл маркетингът може да помогне на бизнеса Ви? Ще Ви помогнем да не пропуснете нищо важно при подготовката на следващата Ви имейл кампания.  Изтеглете напълно безплатно нашия списък за проверка и изпращайте само първокласни кампании!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Свържете се с нас за повече информация относно масовия имейлинг към определен списък от получатели.