bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Дизайн

Ангажирайте по-ефективно вниманието на клиентите

Най-важната роля на дизайна в маркетинга е да продава повече, на повече хора. Ние в Медияпост Хит Мейл сме привърженици на този принцип. Затова когато Ви предлагаме дизайн, за нас е по-важно да акцентираме върху ключовите елементи на посланието Ви, отколкото да го направим по-красив. Често се получава така, че дизайн с изключителни естетически качества се представя много по-лошо от по-скромен във визуално отношение дизайн, който обаче насочва вниманието на клиентите върху важната информация.

Най-лесният начин да проверите кой дизайн ще работи по-добре за Вас, е да направите тестове. Разбира се, това изисква малко повече време и търпение, но в името на по-добрите резултати и продажби си струва да го направите. Ще Ви съдействаме с полезни съвети и идеи и за това.

Нашите опитни дизайнери могат да Ви помогнат за по-ефективни: целева страница, банер, брошура, потребителски интерфейс, реклама в печатно издание, директна поща, образец за имейл бюлетин (нюзлетър), уебсайт за потребителска промоция и други.

Срокове за изпълнение

Реагираме изключително бързо – понякога в рамките на следващ работен ден. Все пак препоръчваме да имате предвид, че за да се получи добре всеки дизайн, трябва да му посветим достатъчно време, както и да получим достатъчно подробна информация от Вас.

Свържете се с нас

Искате дизайнът на Вашите маркетингови материали да продава по-добре, отколкото използваните досега визии?

Попълнете формата тук или ни се обадете на тел. 02/ 962 86 29