bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Дигитален маркетинг за електронна търговия

Дигитален маркетинг за електронна търговия

Местните маркетингови кампании могат да бъдат истински проблем, особено ако трябва да ги адаптирате за някои от страните в региона на ЦИЕ. Разбира се, има основни правила, които можете да приложите към всяка кампания във Facebook или Google Ads, но какво ще кажете за неща като: задълбочено проучване на ключови думи, нюанси в изразите, поддържане правилен тон на общуване и т.н.?

Нашият дигитален екип провежда успешни кампании за клиенти в 9+ страни в ЕС. Имаме добре изградена система за локализиране на социални медии и рекламни кампании с подкрепата на местни партньори носители на езика. Процесите, които сме изградили в екипа, ни позволяват да имплементираме бързо спешни промени и да оптимизираме кампаниите на дневна база. Така ще сте сигурни, че средствата, които влагате в рекламен бюджет, няма да са похарчени напразно. Нашият фокус върху кампаниите за ефективност гарантира, че основната Ви бизнес цел – продажбите – е изпълнена.

Създайте печеливши маркетингови кампании за електронна търговия, които превръщат купувачите за първи път във връщащи се клиенти

Привличането на правилните клиенти, подпомагането на идеалните Ви потенциални такива и генерирането на трафик от най-високо качество – това са само част от предизвикателствата, пред които собствениците на фирми за електронна търговия, се изправят в маркетинга днес. Като утвърдена маркетингова агенция в сферата на електронната търговия, ние разбираме сложността и изискванията на онлайн бизнес средата. Това е и причината да предоставяме решения за електронна търговия, които просто работят по-добре, нищо повече.

Медияпост Хит Мейл прилага стратегии за дигитален маркетинг между различни канали, за да Ви помогне да продавате повече, на повече хора, по-често.

Освен това можем да Ви помогнем с ефективна имейл автоматизация и нюзлетъри, SMS кампании, управление на съдържанието в социалните мрежи и т.н. Просто поискайте оферта и ние скоро ще се свържем с Вас.

Свържете се с нас

Разгледайте другите ни услуги, от които можете да се възползвате ТУК >>