Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Услуги за повече продажби

КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПО-ДОБРЕ?

В сложната плетеница от маркетингови активности, дори привидно малки подобрения могат да Ви донесат значително по-добри резултати. Дали това ще бъдат подобрения в дизайна (винаги ориентирани към постигането на конкретна бизнес цел) или организирани срещи със заинтересовани клиенти за Вашия търговски отдел, решавате Вие. А може би Ви трябва цялостна стратегия за директен маркетинг или просто маркетинг консултация? Каквато и да е причината, когато искате да постигнете повече със същите усилия и за същия бюджет, ние сме на Ваше разположение.

ЗАЩО И КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Във времето си изградихме репутация на агенция, което решава проблеми, вместо да ги създава. Търсим и откриваме начини да измерим ефекта от Вашите маркетингови кампании. Даваме предложения за оптимизиране и не разчитаме просто на интуицията си. Валидираме всяка хипотеза с паралелни тестове и доказваме дали дадена концепция работи по-добре от друга. Така получавате пълна измеримост и контрол върху ефективността на кампаниите си. Вместо да гадаете, Вие вече знаете какво работи за Вашия бизнес и какво не дава желания резултат.

ЩЕ БЪДЕТЕ В ДОБРА КОМПАНИЯ

Работим с компании от различни браншове и различни размери – от големи международни корпорации, през силни местни играчи или обещаващи стартъпи. Всички те получават от нас измеримост, работещи идеи за подобряване ефективността на кампаниите им и адекватни и честни съвети.

Често компаниите, които ни се доверяват, ни използват и за други държави, в които управляват бизнеса си. Постигаме отлични резултати за клиенти както в България, така и в чужбина, защото работим без предразсъдъци и не се страхуваме да правим тестове.

Свържете се с нас

Попълнете данните си във формата за контакт и ще Ви отговорим в най-кратък срок. Започнете първата стъпка към по-добра стратегия за социални медии за Вашия бизнес още сега!