Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Имейл автоматизация

Email automation

Надали си струва да губите ценно време, докато пишете отделни имейли до всеки от клиентите си. В същото време може би вече не искате да изпращате имейл нюзлетър до цялата си база данни с клиенти. Когато получателите на такива съобщения не виждат ползата от тях, те са по-склонни да се отпишат или да маркират имейла Ви като спам.

Разбира се, имейл бюлетините и поредицата от имейли винаги ще имат място в цялостната Ви маркетингова стратегия, защото работят доказано ефективно. Но най-успешните компании вече използват още по-елегантно решение, с чиято помощ резултатите са наистина впечатляващи. Решението се казва имейл автоматизация. Този тип услуга на Медияпост Хит Мейл Ви помага да изпращате максимално релевантни имейл съобщения на клиентите си в отговор на определени действия от тяхна страна. В крайна сметка всичко опира до това да достигнете до повече хора с правилно съобщение в правилния момент.

Спестете време и ресурси с имейл автоматизация

Имейл автоматизацията Ви пести много време. Първоначалното настройване е малко по-трудно, но след това всеки клиент получава само съобщения, които максимално отговарят на неговите действия. Няма значение колко е голяма базата Ви данни – имейл автоматизацията работи еднакво добре и еднакво бързо както при 100, така и при 1 000 000 клиенти.

Освен време, имейл автоматизацията Ви спестява и значителни разходи. Не е нужно да разполагате с голям търговски екип или да назначавате хора, които да изпращат имейли на ръка. Вместо това сте при клиентите си точно тогава, когато те наистина се нуждаят от Вас.

Ако използвате търговски екип, за да разраствате бизнеса си, автоматизираните имейли ще осигурят на колегите Ви потенциални клиенти, които вече са готови да купят Вашите продукти или услуги. Така например, когато клиент от определен регион изтегли брошура с Ваши услуги, търговецът, който отговаря за този регион може да получи автоматично съобщение. За колегата Ви остава само да вдигне телефона и да затвори продажбата.

Общувате с реални и потенциални клиенти без ограничения

Имейл автоматизацията работи на принципа „действие – реакция“ (т.е. когато настъпи определено действие, в отговор се изпраща определен имейл), затова на практика нямате ограничения в начина, по който можете да я използвате. Всичко зависи от Вашия бизнес модел и от креативността – Вашата и тази на имейл маркетинг консултантите в Медияпост Хит Мейл.

С помощта на автоматизираните имейли Вие можете да изпратите поздравления на клиентите си за техния рожден ден, да им напомните, че от определено време не са влизали в профила си във Вашия уебсайт или да им изпратите код за отстъпка минута след като са изоставили кошницата си във Вашия електронен магазин. Във всички случаи реагирате точно в момента, в който клиентите Ви ще възприемат имейла като възможно най-подходящ.

Подходящи теми, ясни отчети, измерими резултати

В Медияпост Хит Мейл ще Ви помогнем да грабнете клиентите си със завладяваща тема (subject) за автоматизираните имейли или нюзлетъри. Опитните ни копирайтъри ще разработят за Вас текстове, с които ще задържите вниманието на получателите възможно най-дълго. Отличната доставяемост на нашите имейлинг софтуери ще Ви помогнат да достигнете до възможно най-много от клиентите си, без съобщенията Ви да попадат в спам папката им.

Подробната статистика и ясните отчети ще Ви дадат ясна представа кой подход Ви носи възможно най-добрия резултат. Във всички случаи няма да се налага да гадаете как имейл автоматизацията работи за Вас. Вие ще знаете с точност къде усилията Ви са били напълно оправдани и къде можете да постигнете повече.

Всички резултати от имейл автоматизацията са напълно измерими и можете лесно и бързо да определите какъв резултат постигате с този тип кампании. Изключителната им ефективност със сигурност ще Ви изненада и ще впечатли и колегите Ви.

Доверете ни се

Възползвайте се от нашия богат опит и планирайте отлично работеща имейл автоматизация за своя бизнес.

Разгледайте и другите услуги в областта на имейл маркетинга, с които можем да Ви бъдем полезни.