bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bg Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Медияпост Хит Мейл България и MyRo.Biz си партнират за още по-успешен крос бордър маркетинг

Силните партньорства са тези, при които двете страни винаги откриват начин да си бъдат взаимно полезни.

Заедно с MyRo.Biz – порталът за българите в Румъния, ние от Медияпост Хит Мейл България решихме да обменим знания и опит в областта на крос бордър маркетинга. Ще споделяме ценна информация под формата на статии, които ще се публикуват както в нашия блог, така и в този на MyRo.Biz. По този начин искаме да подпомогнем българите и българските търговци в Румъния, за да се чувстват по-информирани и подготвени за всички предизвикателства, които релокализацията носи със себе си.

Кои са MyRo.Biz?

MyRo.Biz е единственият информационен портал за българите в Румъния, както и за сънародниците ни, които планират преместване в северната ни съседка. Интерес към портала имат и българските търговци, опериращи и на българския, и на румънския пазар, както и търговците, които планират да разширят бизнеса си отвъд р. Дунав.

В MyRo.Biz ще откриете актуални и важни новини, свързани със света на бизнеса и много полезна информация за всяка бизнес стъпка, която трябва да предприемете. Ще се запознаете отблизо с най-важните правила, закони, наредби, статистики и справки, за да вземете най-информираното решение за своя бизнес. С помощта на MyRo.Biz ще придобиете представа за спецификите на румънския пазар, действащите институции и предлаганите услуги от потенциалните Ви конкуренти.

Обсегът на темите в MyRo.Biz далеч не се изчерпва дотук. Порталът служи и като наръчник за опознаване на румънската култура както чрез предстоящи събития, така и чрез любопитни факти на народопсихологията на румънците.

Защо избрахме да работим заедно?

Медияпост Хит Мейл България оперира основно на българския пазар, но има близо 7-годишен опит с дигитални кампании, насочени към пазара в Румъния. Заради редица сходства в манталитета и потребителските навици между двете държави, следващата логична стъпка бе да открием идеалния партньор, с когото споделяме обща страст към маркетинга. Срещнахме го в лицето на хората, създали MyRo.Biz.

Нашите наблюдения над румънския пазар са свързани с добри практики и често допускани грешки при експанзия на български онлайн в Румъния. Запознати сме с всички етапи на този процес – от превода на сайта и локализирането на магазина, през водещите категории продукти/услуги и чак до спецификите на клиентското обслужване.

Благодарение на съвместната работа с MyRo.Biz ще успеем да задълбочим опита и познанията си в сферата, като същевременно споделим нашите наблюдения с българската аудитория в Румъния.

Следете блога ни, за да не пропуснете полезните материали, които сме Ви подготвили съвместно с MyRo.Biz!