bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
bgen Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Социални медии

Social media

СТРАТЕГИЯ ЗА СОЦИАЛНИ МЕДИИ – НО НЕ САМО!

Днес много компании използват социалните медии, като публикуват или пресподелят съдържание във Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter и др. Малко от тези компании обаче имат ясна стратегия, която им помага устойчиво да постигнат своите маркетингови и бизнес цели. Истината е, че социалните медии работят най-добре като част от цялостна стратегия за онлайн общуване с настоящите и потенциални клиенти. Тогава връзката с други маркетингови инструменти като PPC реклама, имейл маркетинг и разработване на съдържание например дава най-добър резултат.

КАК СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ ПОМАГАТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС?

В Медияпост Хит Мейл можем да Ви помогнем да изградите такава стратегия за социални медии, която ще донесе най-значими ползи на Вашия бизнес. Това ще Ви помогне да увеличите нивото на ангажираност сред целевата си аудитория и да привличате повече потенциални клиенти. В повечето случаи ще подобрите значително и продажбите си.

Ето как можем да Ви помогнем за социални медии:

Анализ на съдържанието

Не винаги съдържанието, което се публикува в социални медии, отговаря на бизнес целите. Ще Ви помогнем да използвате този тип комуникация, който най-добре работи за Вас.

Социални медии и дигитална стратегия

Сравнение с конкурентите

Ако публикувате същото съдържание като конкурентите си, трудно ще се отличите. Ще Ви бъдем полезни с качествено ново съдържание, което прави отлично впечатление.

социални медии за бизнеса

Общуване в социалните медии

Обръщаме особено голямо внимание на прякото и открито общуване с клиентите. Нищо не е по-силно от умението да накарате хората да се чувстват добре. Направете го и веднага ще усетите разликата. 

социални медии - обслужване

Важна част от стратегията

Знаем как трябва да работи цялостната маркетингова и дигитална стратегия. Социалните медии са съществена част от нея. Ще Ви помогнем да ги използвате за по-добри резултати за Вашия бизнес.

Поддържане на страници във Facebook и Instagram

В допълнение можем да поддържаме и управляваме страницата на Вашата компания във Facebook, Instagram и други социални медии. Разчитайте на нас за ефективно общуване с клиентите, за дизайн, съобразен с Вашите корпоративни изисквания, както и за находчиви идеи за по-забележителна комуникация в този толкова важен за голяма част от бизнеса комуникационен канал.

Свържете се с нас

Попълнете данните си във формата за контакт и ще Ви отговорим в най-кратък срок. Започнете първата стъпка към по-добра стратегия за социални медии за Вашия бизнес още сега!