За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

Имейл маркетинг

Възползвайте се от имейл маркетинга – каналът с най-висока възвръщаемост на инвестициите!
Имейл маркетинг

Нашият специализиран софтуер за имейл маркетинг ви гарантира високи нива на доставяемост (около 99%). Това е задължително условие за всяка имейл кампания, която търси по-добри резултати. Предлагаме ви консултации по изработването на имейла, за да подобрим неговото съдържание, както и работа по кода, за да осигурим достигането на вашето съобщение до максимално голям брой получатели. 

Персонализиране 

Вашите имейл кампании могат да използват стандартно персонализиране (например по име и фамилия), както и по-сложно такова, в което включваме например населеното място, закупения продукт, цена или адреса на получателя. Разполагате с голям избор в зависимост от данните, които имате за получателите. Всеки ваш отделен имейл ще изглежда така, сякаш е изпратен специално за съответния клиент. Това прави съществена разликата от обичайните масови мейлинги. Доказано е, че резултатите на персонализираните имейл кампании са с около 15-20% по-високи от обикновените. 

Имейл автоматизация

С помощта на имейл автоматизацията (част от маркетинг автоматизацията) ще можете да общувате с клиентите си във възможно най-подходящия момент – например веднага след като поискат информация от вас или веднага след като се абонират за бюлетина ви. С добре реализирана имейл автоматизация ще продавате на автопилот в продължение на месеци, без да отделяте други ресурси освен за първоначалното настройване на кампанията.

Предлагаме ви и разработване на промоционални текстове и дизайн, които са най-подходящи за имейл маркетинг.

Оптимизираме и съдържание за най-разпространените клиенти. Всеки имейл доставчик (например Abv.bg, Mail.bg, Yahoo, Gmail и т.н.) показва по различен начин писмото в зависимост от начина, по който е разработено. Преди всяка кампания ние се убеждаваме, че кодът за имейла е напълно оптимизиран. Така постигаме сходен начин на показване на вашето съобщение за всички платформи. 

Управление на бази данни за имейл маркетинг

Можем да ви помогнем да запазите базата си данни чиста. Ще отбележим и колко получатели са отворили вашия линк, кликнали са върху вашия банер или са напуснали преждевременно страницата, която са посетили. Тази информация е полезна при изграждането на стратегии за активизиране на клиентите. 

Не на последно място, поддържаме пълен регистър на opt-out имейли от Вашата кампания в реално време, за да отговаряме напълно на изискванията на българското законодателство.

Как да ви помогнем?