За да оптимизира работата и да улесни зареждането на този сайт, Медияпост Хит Мейл България ЕООД ви моли да разрешите качването на „cookies” на компютъра ви.
Приемам
Телефон: +359 2 962 86 29    E-mail:
||   EN
0%

E-mail маркетинг

Имейл маркетинг

Нашият специализиран софтуер за изпращане на масов имейлинг ви гарантира високи нива на доставяемост (около 99%). Това е задължително условие за всяка имейл кампания, която търси по-добри резултати. Предлагаме ви консултации по изработването на имейла, за да подобрим неговото съдържание, както и работа по кода, за да осигурим достигането на вашето съобщение до максимално голям брой получатели. 

Персонализиране 

Вашите имейл могат да използват стандартно персонализиране (например по име и фамилия), както и по-сложно такова, в което включваме например населеното място, закупения продукт, цена или адреса на получателя. Разполагате с голям избор в зависимост от данните, които имате за получателите. Всеки ваш отделен имейл ще изглежда така, сякаш е изпратен специално за съответния клиент. Това прави съществена разликата от обичайните масови мейлинги. Доказано е, че резултатите на персонализираните имейл кампании са с около 15% по-високи от обикновените. 

Автоматизация

С помощта на имейлинг автоматизацията ще можете да пишете на клиентите си във възможно най-подходящия момент – например веднага след като поискат информация от вас или веднага след като се абонират за бюлетина ви. С една добре реализирана имейлинг автоматизация ще можете да генерирате продажби в продължение на месеци, без да отделяте други ресурси освен за първоначалната настройка.

Предлагаме ви и разработване на промоционални текстове и дизайн, които са най-подходящи за имейл маркетинг.

Оптимизираме и съдържание за най-разпространените имейл клиенти. Всеки имейл доставчик (например Abv.bg, Mail.bg, Yahoo, Gmail и т.н.) показва по различен начин писмото в зависимост от начина, по който е разработено. Преди всяка кампания ние се убеждаваме, че кодът за имейла е напълно оптимизиран. Така постигаме сходен начин на показване на вашето съобщение за всички платформи. 

Поддържане и управление на бази данни

Можем да ви помогнем да запазите базата си данни чиста. Ще отбележим и колко получатели са отворили вашия линк, кликнали са върху вашия банер или са напуснали преждевременно страницата, която са посетили. Тази информация е полезна при изграждането на стратегии за активизиране на клиентите. 

Не на последно място, поддържаме пълен регистър на opt-out имейли от вашата кампания в реално време, за да отговаряме напълно на изискванията на българското законодателство.

Как да ви помогнем?