Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

SMS Кампании

SMS Campaigns

Един от често пренебрегваните, но изключително ефективните канали за бърза комуникация, е SMS маркетингът. Използва се както при организиране на потребителски промоции (напр. за регистриране на уникални кодове), така и при наближаване на датите за събития или кампании за светкавично известяване (напр. моментни разпродажби, забавяния поради извънредни ситуации или изпращане на пожелания за рожден или имен ден). Често се комбинира успешно с имейл маркетинг.

За вашата потребителска промоция или SMS кампания осигуряваме кратки 4- или 5-цифрени номеравалидни и за трите основни български мобилни оператора. Системата, която използваме, има възможност за получаване, валидиране и отговор на огромен брой SMS съобщения в рамките на деня, което гарантира безпроблемното протичане на всяка кампания.

Специален онлайн модул ви позволява да следите регистрациите в реално време, както и да получавате стандартизирани отчети за всеки от каналите за регистрация, които използвате – SMS, уеб или инфо-линия. Това ви улеснява при обобщаването на данните и ви позволява да се фокусирате само върху важните подробности около механизма на кампанията. 

С грижа към всеки детайл

  • Ако искате да използвате SMS за регистриране на уникални кодове, за нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем и със самото генериране на кодовете.
  • В допълнение ще заложим такъв алгоритъм при създаването им, който да ограничи възможността за злоупотреби от страна на участниците.

Свържете се с нас

Включете SMS като канал за следващата си промоционална кампания или за да информирате светкавично клиентите си за важни събития. Свържете се с нас, като попълните формата за контакт тук, пишете ни на office@mediaposthitmail.bg или се обадете на тел. 02/ 962 86 29.