Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29
Понеделник - Петък 09:00-18:00
Имейл: office@mediaposthitmail.bg Телефон: +359 2 962 86 29

Електронни магазини

E-commerce

Най-важната цел на един онлайн магазин е да продава повече. Затова в Медияпост Хит Мейл разработихме богато разнообразие от услуги, посветени именно на тази цел.

От PPC кампании, през имейл маркетинг, оптимизиране на целеви страници или на реализациите (conversion rate optimization), при нас ще откриете допълнителни идеи за по-добро представяне на Вашия електронен магазин.

Кои наши услуги ще Ви помогнат, за да продавате повече?

Искате да се фокусирате върху повече онлайн продажби на българския пазар? Тогава ще Ви трябват:

  • задълбочен анализ на данните, които имате до момента – за да проверите къде са възможните проблеми и къде не успявате да използвате пълноценно своя електронен магазин, за да продавате повече;
  • отличен маркетинг (PPC реклама (вкл. ремаркетинг), банери, съдържание, имейл нюзлетър и др.) – за да достигнете до правилните хора, в правилния момент;
  • разработване и настройване на автоматизирани имейли при изоставена кошница, липса на активност или друго събитие – за да продавате почти на автопилот през цялото време;
  • текстове, които описват на разбираем език всички предимства на продуктите Ви (т.нар. копирайтинг/ copywriting) – за да дадете на клиентите си повече причини да купят от Вас;
  • оптимизиране на мултиканалния маркетингов микс – напр. печатна реклама, директна поща и кол-център скриптове – за да извлечете най-доброто от всеки един от комуникационните канали, с които работите.

Започнете да продавате в чужбина лесно и бързо с Balkan eCommerce

Искате да продавате в чужбина? Тогава Balkan eCommerce е правилното решение за Вас! Ще Ви помогнем с почти всичко, което Ви е необходимо, за да започнете онлайн бизнес в 10 държави от ЕС или ОАЕ – преводи, маркетинг, куриерска услуга, обслужване на клиенти и обработване на поръчките/ фулфилмънт в съответната държава (или в друга държава от нашата мрежа по Ваш избор).

Колебаете се откъде да започнете?

Не се притеснявайте. Ние ще обсъдим с Вас всички бизнес предизвикателства и ще Ви препоръчаме с кои техники да започнете, за да имате най-голям и бърз ефект върху резултатите. Ето три начина, по които можем да Ви помогнем да увеличите печалбата си:

Като станем Ваш „мениджър по оптимизациите“ и работим заедно с Вашия екип

Така не само помагаме на бизнеса Ви да расте, но и изграждаме Ваш вътрешен ресурс, като обучаваме служителите Ви как да оптимизират Вашия дигитален и директен маркетинг.

Ако нямате служители, можете изцяло да прехвърлите на нас задачата по оптимизирането

Без да се тревожите за това кой ще пише текстовете, къде ще хоствате целевите страници или каква платформа ще използвате за имейл автоматизацията.

Можем и да работим заедно „на парче“

Тоест само тогава, когато прецените, че няма да успеете да се справите сами с определена задача.

Разбираме колко трудно е да поверите бизнеса си на външна агенция

Затова ето как можем да Ви улесним в избора, без да се налага да поемате какъвто и да било ангажимент:

Ние ще разгледаме и анализираме Вашия онлайн магазин, за да разберем дали ще си паснем като начин на работа и какви са възможните проблеми. Ще направим и няколко тестови поръчки. Правим това по две причини. Първо, защото вярваме, че за да има добри резултати, трябва агенцията и клиентът да си допаднат не само като бизнес, но и като хора. Второ, всеки електронен магазин има елементи, които могат да се оптимизират допълнително, като често те са скрити за очите на собственика или неговите служители. Трябва Ви обективен поглед отвън, който да покаже кои бизнес процеси или кои елементи от онлайн магазина могат да работят по-добре. Ако преценим, че ще можем да работим заедно, ще обсъдим нашите идеи за това как да развием допълнително Вашия електронен магазин.

Свържете се с нас

Когато сте наш клиент, нашата работа е да правим Вашия бизнес по-успешен. Така можете да си позволите да привличате повече релевантен трафик, който допълнително ще Ви помогне да пораснете достатъчно бързо.

Защо да чакате повече?